Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen blameert zich tegen amateurs van Excelsior Maassluis

Laatste update:

Nadat Emmen in de eerste ronde nog verrassend te sterk was voor FC Volendam (0-3) door treffer van Rui Mendes en Jasin Assehoun, ging het ditmaal alsnog faliekant mis voor de ploeg van Lukkien. De oefenmeester verklapte in aanloop naar het duel al een flink aantal wijzigingen door te voeren in zijn elftal, daar hij onder meer niet kon beschikken over Peet Bijen, Lentini Caciano, Jeroen Veldmate, Keziah Veendorp en Peter van Ooijen. Ook was er een basisplaats voor Groothuizen, die tussen de palen de plek innam van Michael Brouwer.

Emmen was in de eerste helft de bovenliggende partij en noteerde de eerste kans van het duel via Reda Kharchouch, maar de inzet van de aanvaller op aangeven van Lucas Bernadou kon eenvoudig worden opgeraapt. Aan de andere kant claimden de bezoekers na een klein kwartier spelen een strafschop, toen Daan Blij naar de grond ging na een duw van Zakaria El Azzouzi. Scheidsrechter Robin Vereijken wuifde het weg. Niet veel later was diezelfde Blij gevaarlijk met een schot in de korte hoek.

In het tweede bedrijf veranderde het spelbeeld amper en was het Emmen dat de beste kansen noteerde. Assehoun schoot in de handen van doelman Jean-Paul van Leeuwen en Jeredy Hilterman kopte voorlangs. Ook El Azzouzi was onnauwkeurig in de afronding en zag zijn inzet voorlangs gaan. Terwijl het duel vervolgens leek af te stevenen op een verlenging, trokken de bezoekers in de slotfase alsnog aan het langste eind. Een lange bal van Nino van den Beemt werd op waarde geschat door Bram Wennekers, die het leer langs de uitkomende Groothuizen werkte: 0-1.

-

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties