Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen deelt harde dreun uit in vierde minuut van blessuretijd

Laatste update:

Het duurde een kleine twintig minuten voordat VVV de wedstrijd openbrak. Patrick Joosten gaf de bal voor, waarna het leer bleef hangen en Johnatan Opoku uit de draai raak schoot. Tot dat moment hadden beide ploegen één kans gehad en had VVV een licht overwicht. Emmen knokte zich dit seizoen echter al vaak terug van een achterstand en dat gebeurde ook ditmaal. Alexander Bannink dribbelde naar binnen, zag dat de verre hoek helemaal open lag en schoof rustig raak. Zo ontstond een evenwichtige en aanvallende wedstrijd in het Covebo Stadion - De Koel.

Emmen, dat al sinds oktober niet meer had gescoord in de eerste helft van een competitieduel, speelde verzorgd voetbal en dwong VVV tot het maken van vele meters. Toch scheelde het weinig of VVV kwam op 2-1: Kjell Scherpen redde op een kopbal van Peniel Mlapa. De Togolees kreeg nog enkele grote kansen om VVV op voorsprong te zetten, maar had het vizier niet op scherp staan. Ook in de tweede helft werd Mlapa vaak gezocht door VVV en dat resulteerde in de 49ste minuut bijna in de 2-1. De aanvaller bediende Moreno Rutten, die de bal goed voorgaf; de vrijstaande Ralf Seuntjens schoot bij de tweede paal naast en over.

Het tweede bedrijf was net als het eerste vermakelijk. Beide ploegen toonden veel vechtlust en na 62 minuten kwam Emmen aan de leiding. Na een voorzet van Anco Jansen was het Jafar Arias die de 1-2 binnenkopte. VVV kwam echter gauw langszij, al moest de arbitrage zich lang over het doelpunt buigen: Opoku gleed de bal binnen bij de tweede paal, stond zelf niet buitenspel en daarom keurde arbiter Christiaan Bax het doelpunt goed. Omdat Mlapa vervolgens een grote kopkans miste, leek het 2-2 te blijven. In de acht minuten durende blessuretijd bepaalde Michael Chacon echter anders: 2-3.

-
Verdiende FC Emmen de overwinning?

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
10
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties