Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen dient matig FC Twente eerste nederlaag van 2020 toe

Laatste update:

De eerste goede kans van de wedstrijd was voor Marko Kolar, maar hij schoot vanuit een gevaarlijke positie voorlangs. Het team van Lukkien maakte in de eerste helft een betere indruk dan het bezoek uit Enschede en had na een half uur spelen pech dat een fraaie vrije trap van Glenn Bijl via de lat en de rug van Joël Drommel niet in een doelpunt eindigde. Twee minuten later leek FC Emmen alsnog op 1-0 te komen via Kerim Frei, maar de treffer van de winteraanwinst ging wegens buitenspel toch niet door.

Ver esta publicación en Instagram

De TOPREEKS van FC Emmen in eigen huis! ?? ? ?? ? ?? FC Emmen verzamelde dit seizoen in de Eredivisie 92 procent van de punten in eigen huis: 23 van de 25 ? ? ? FC Emmen - FC Groningen 0-1? ? FC Emmen - SC Heerenveen 2-0? ? FC Emmen - PEC Zwolle 1-3? ?? FC Emmen - Feyenoord 3-3? ? FC Emmen - ADO Den Haag 3-0? ? FC Emmen - Fortuna Sittard 2-1? ? FC Emmen - Vitesse 2-1? ?? FC Emmen - PSV 1-1? ? FC Emmen - Sparta Rotterdam 2-0? ? FC Emmen - Heracles Almelo 1-0? ? FC Emmen - FC Twente 1-0? ? ?? ? ?? RKC Waalwijk - FC Emmen 1-1? ?? Vitesse - FC Emmen 1-1? ? ?? Sinds 23 september 2019 slaagde alleen PSV erin om De Oude Meerdijk zonder nederlaag te verlaten? ? #fcemmen #eredivisie #emmen #meerdijk #hierkomikweg

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

FC Emmen bracht de wedstrijd vijf minuten voor rust alsnog uit balans. Na een corner belandde de bal op de rand van het strafschopgebied, waar Frei stond. Hij schoot de bal droog in de korte hoek achter Drommel en tekende daarmee voor de verdiende ruststand tegen een FC Twente dat in de eerste 45 minuten ronduit slecht speelde.

Ook in de tweede helft ging het team van Gonzalo Garcia Garcia niet beter spelen en hing de 2-0 in de lucht. Een inzet van Michael de Leeuw eindigde in het zijnet en Sergio Peña liet na nog geen uur spelen een grote kans onbenut. In de slotfase voorkwam Drommel een doelpunt van De Leeuw. FC Twente probeerde weliswaar terug in de wedstrijd te komen, maar de bezoekers speelden zonder overtuiging en stapten als verliezers van het veld.

Anco Jansen maakte in de 72e minuut, als vervanger van Kolar, zijn rentree na een afwezigheid van drie maanden en tekende in de extra tijd voor de eindstand. Na voorbereidend werk van Bijl en Jafar Arias schoot hij met links binnen: 2-0. FC Emmen wacht komend weekeinde weer een belangrijk duel, daar men zaterdagavond op bezoek gaat bij Fortuna Sittard. De Limburgers hebben maar twee punten minder. FC Twente krijgt zaterdag nummer twee AZ op bezoek.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
63
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
19
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties