Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen haalt oude bekende als opvolger van doelpuntenmachine

Laatste update:

Na achttien officiële wedstrijden en negen goals maakte Ten Voorde de overstap naar NEC. Hij kwam in de loop der jaren ook uit voor RKC Waalwijk en NAC Breda. De aanvaller vertrok medio 2013 naar SC Paderborn, om een seizoen later verhuurd te worden aan FC Dordrecht. De Duitse club liet zijn doorlopende contract onlangs ontbinden. Ten Voorde heeft zich nu voor een seizoen aan FC Emmen verbonden.

"We hebben Rick de afgelopen jaren gevolgd en diverse gesprekken gevoerd", zo geeft algemeen directeur Wim Beekman aan. "Enerzijds omdat we altijd onze oud spelers belangstellend volgen, anderzijds omdat wij steeds het gevoel hadden dat Rick de volgende stap in z'n carrière kon maken door eerst een jaar in Emmen te laten zien wat hij kan. Dat kan hij laten zien in de JENS Vesting door voor al zijn vrienden, familie en bekenden lekker te voetballen en doelpunten te maken." Ten Voorde is de opvolger van Cas Peters, die vorig seizoen goed was voor 23 goals in de Jupiler League en zich aan het Portugese Nacional heeft verbonden.

Een goede zet van FC Emmen

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
15
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties