Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen haalt transfervrije verdediger met Eredivisie-ervaring in huis

Laatste update:

Van Deelen doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte twee seizoenen geleden zijn debuut onder Ronald Koeman, maar vervolgens mocht hij op huurbasis vertrekken naar FC Dordrecht. Eerder was hij al een tijd verhuurd geweest aan Excelsior. Na de degradatie van Dordt was Van Deelen transfervrij.

FC Emmen pikt hem nu op en daar is directeur Wim Beekman blij mee. Hij zegt dat de zoektocht naar een extra verdediger lang duurde. "Daarom zijn we erg blij zelfs na het sluiten van de normale transferwindow een echte versterking aan de selectie toe te kunnen voegen. Met het aantrekken van Jordy denken we er in onze achterhoede kwantitatief en kwalitatief op vooruit te gaan."

Van Deelen zelf, die op 57 wedstrijden in het betaald voetbal staat, zegt dat hij graag een stap vooruit wilde zetten na zijn tijd bij FC Dordrecht. Daarom nam hij de tijd voor de zoektocht naar een nieuwe club. FC Emmen kwam daarbij niet meteen in hem op, geeft hij toe op de website van de Drentse club. "De club heeft echter een goede selectie staan en straalt ambitie uit. Veel jongens die vooruit willen en sportieve successen willen boeken met goed voetbal, dat spreekt me erg aan."

Jordy van Deelen is een Eredivisiewaardige verdediger

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
23
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
5
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties