Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen strikt bekende van Groningen: 'We kennen hem natuurlijk goed'

Laatste update:

Sinds 2012 speelde de spits op het hoogste niveau in België, bij KV Mechelen, KAA Gent, KV Oostende en opnieuw KV Mechelen. In Nederland speelde hij drieënhalf jaar bij FC Groningen, waar hij in totaal 72 competitiewedstrijden speelde. Afgelopen voetbaljaargang kwam de aanvaller nog in 27 officiële duels in actie voor KV Mechelen.

FC Emmen slaat vlak voor de vuurdoop in de Eredivisie toe op de transfermarkt! Veertienvoudig Deens international Nicklas Pedersen, ex-speler van FC Groningen, tekent voor een seizoen met een optie voor een extra jaar. #fcemmen #pedersen #fcgroningen

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Directeur Ben Haverkort is zeer blij met de komst van de ervaren spits: "Met Nicklas hebben we de versterking waar we al geruime tijd naar op zoek waren. We kennen hem natuurlijk goed door zijn verleden in de Eredivisie. Hij is een ervaren, fysiek sterke spits, precies het type speler dat we graag aan onze selectie wilden toevoegen."

Ook Pedersen zelf is verheugd met de verbintenis aan de club uit Drenthe, zo geeft hij aan op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Dankzij FC Emmen kan ik weer op het hoogste niveau in Nederland spelen. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team en mijn steentje bijdragen aan de doelpuntenproductie van FC Emmen."

Een goede aanwinst voor FC Emmen?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties