Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen-verdediger Araujo kan niet naar pasgeboren zoon: 'Heel triest'

Laatste update:

Araujo komt oorspronkelijk uit Peru en zijn vrouw en, nu twee, kinderen bevinden zich nog steeds in het Zuid-Amerikaanse land. Peru houdt de grens in ieder geval tot 1 april gesloten: "Ik kan alleen hopen dat dit allemaal heel snel achter de rug is", vertelt Araujo in gesprek met RTV Drenthe.

De 25-jarige stopper kan op sympathie rekenen van voorzitter Ronald Lubbers. FC Emmen kan echter niets aan de situatie veranderen: "Heel triest. Maar niemand mag het land uit, alleen in uiterste noodzaak", legt Lubbers uit. Araujo is sinds afgelopen zomer actief in Drenthe en kwam vooralsnog twaalf keer in actie voor FC Emmen. De Peruviaan zette onlangs nog zijn handtekening onder een nieuw, tot medio 2022 doorlopend contract.

Voor FC Emmen brengt de stillegging van de Eredivisie ook de nodige problemen met zich mee. In tegenstelling tot een aantal andere clubs uit het betaald voetbal, hebben de Drenthenaren nog geen werktijdverkorting voor het personeel aangevraagd. Lubbers onderhoudt wel nauw contact met andere clubs en de KNVB: "Maar alles wat ik er nu over zeg, kan over een uur al anders zijn", stelt hij echter.

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
24
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
25
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties