Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen ziet basiskracht voor Jupiler League kiezen: 'Om het verhaal en club'

Laatste update:

Veldmate streek vorig jaar na een vertrek bij het Deense Viborg neer in Drenthe en was dit seizoen met 32 duels een onbetwiste basisspeler bij FC Emmen. De promovendus hoopte de stopper langer aan boord te houden, maar ziet hem toch voor Go Ahead kiezen: "Een moeilijke keuze, die ik echt op gevoel heb gemaakt", maakt hij duidelijk.

"Ik werd superenthousiast van het verhaal van Go Ahead Eagles, maar als er na de promotie met Emmen 15.000 mensen voor je neus staan tijdens de huldiging doet dat ook wel wat met je. Afgelopen woensdag heb ik de keuze gemaakt: Go Ahead Eagles. Waarom? De combinatie van het verhaal en de club. Het verhaal van de mannen die zijn ingestapt om Go Ahead Eagles weer terug te krijgen waar ze hoort. En de club die beschikt over een prachtig stadion en een grote en fanatieke aanhang."

Go Ahead verzekerde zich eerder al van de komst van de bij Heracles Almelo vertrekkende trainer John Stegeman en toonde zich al bijzonder actief op de transfermarkt. Veldmate is na Hobie Verhulst, Richard van der Venne, Julius Bliek, Gino Bosz en de van Vitesse gehuurde Julian Lelieveld aanwinst nummer zes voor het aankomende seizoen. Stegeman en Veldmate kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode in Almelo.

Snap jij de keuze van Jeroen Veldmate?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties