Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen beëindigt matige reeks niet tegen NEC

Laatste update:

NEC won maar tweemaal op bezoek bij FC Groningen in de laatste 27 jaar, maar verstopte zich vrijdagavond niet in Euroborg. Hans Hateboer moest met een sliding optreden toen Anthony Limbombe er vandoor sprintte in het eerste kwartier en Navarone Foor mikte een afvallende bal gedurfd ineens op doel. Hij probeerde doelman Sergio Padt te verrassen met het geplaatste schot, maar de keeper redde heel goed en hield de 0-0 tussenstand zodoende intact. Daarna werd het rustiger voor het doel van FC Groningen.

Pas een kwartier later, toen er een half uur op de klok stond, deed NEC een nieuwe poging. Janio Bikel nam het doel van grote afstand onder vuur, maar zag zijn harde schot op de paal uiteenspatten. FC Groningen schoot en kopte niet op doel: Brad Jones greep een vrije schop zonder al te veel moeite en voor de rest was het vooral zoeken voor de thuisclub. Ook in de tweede helft liep het niet met het team van Erwin van de Looi, die met de club in gesprek is over een verlenging van zijn contract.

Een half uur voor het einde kwam pas de eerste poging op doel en die kwam van Oussama Idrissi, die de onzichtbare Albert Rusnák was komen aflossen. Keeper Jones redde op zijn inzet en vervolgens konden de fans weer gaan zitten, want het niveau werd er niet beter op. Een fris gezicht zoals Mimoun Mahi, die er voor de winterstop vijf maakte en als invaller geregeld voor reuring zorgde, was een welkome versterking geweest. Mahi is echter nog niet terug van een blessure en in zijn absentie was er geen alternatief. Michael de Leeuw probeerde het een keer koppend, maar zonder succes.

In het laatste kwartier werden twee schoten van Linssen gekraakt en stiftte De Leeuw een keer naast. NEC kwam onder druk, probeerde het nog op de tegenaanval, maar kon geen laatste tik uitdelen. Limbombe liet aan het begin van de extra tijd nog een dot van een kans liggen: hij schoot vrijstaand over en dus bleef het bij 0-0 voor de ruim 20.000 man die op het duel afkwamen. NEC neemt het volgende week woensdag op tegen FC Twente, terwijl FC Groningen in de midweekse speelronde dinsdagavond al in actie komt. Het gaat dan op bezoek bij Willem II.

-
Denk je dat FC Groningen dit seizoen bij de eerste negen eindigt?

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
17
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties