Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen beëindigt nieuwe bekerdroom, SC Cambuur met schrik vrij

Laatste update:

Capelle - FC Groningen 0-4
FC Groningen zal op bezoek bij de nummer acht van de Derde divisie gehoopt hebben op een vroeg doelpunt en die hoop kwam uit: Danny Hoesen schoot op prachtige wijze binnen uit een vrije trap. Na een kwartier keek Capelle, met ex-Feyenoorder Tim Vincken in de basis, tegen een 0-2 achterstand aan: Tom van Weert rondde af. De voorsprong van de Trots van het Noorden kwam daarna niet in gevaar en met kopballen zorgden Hans Hateboer en Alexander Sörloth ervoor dat de stand naar 0-4 werd getild.

Rijnsburgse Boys - Almere City FC 0-2
Rijnsburgse Boys is al jaren een grootmacht in het amateurvoetbal, maar de club uit de Bollenstreek miste vorig seizoen de boot richting de Tweede divisie. Als derdedivisionist werd Almere City FC het toch flink lastig gemaakt. In de eerste twintig minuten gebeurde er weinig, maar de eerste kans van de bezoekers was via Yener Arica direct raak. Rijnsburgse Boys beet echter flink van zich af: onder anderen Jeffrey Jongeneelen en Martijn Tjon-A-Njoek misten grote kansen op de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd deed Arica met zijn tweede de deur naar de tweede ronde op slot voor Rijnsburgse Boys.

Rijnvogels - SC Cambuur 0-1
In de Derde divisie wil het niet vlotten met Rijnvogels, dat in competitieverband op de laatste plaats staat. Het uit de Eredivisie gedegradeerde SC Cambuur wist zich bij 'de derde club uit Katwijk' (na amateurgrootmachten Katwijk en Quick Boys) echter geen raad met het vele balbezit. Pas in de absolute slotfase kwam de club uit de Jupiler League met de schrik vrij: Martijn Barto zorgde voor het bevrijdende doelpunt.

Scheveningen - FC Emmen 1-2
De ploegen hielden elkaar in de beginfase in balans, tot een kopbal van Tim Peters (Scheveningen) zorgde voor actie. De profs voerden het tempo direct op en nog voor rust waren de verhoudingen hersteld: Cas Peters tekende voor de gelijkmaker en Tim Siekman kopte in de korte hoek binnen voor de 1-2. In de slotfase werd het wat grimmiger, Scheveningen ging op zoek naar een late gelijkmaker, maar die treffer zou niet meer vallen.

-

Meer nieuws

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties