Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen beloont broertje Bacuna: 'Dit is een goed signaal'

Laatste update:

Manager technische zaken Peter Jeltema van Groningen is erg blij met het vastleggen van Bacuna. "Het is belangrijk dat jonge, talentvolle spelers uit de eigen opleiding aan FC Groningen worden gebonden", zegt hij op de website van zijn werkgever. "Dat is een goed signaal richting de mensen die op Sportpark Corpus den Hoorn prima werk verrichten, naar andere jonge spelers uit onze jeugdteams en naar de achterban, die zich kan identificeren met eigen opgeleide spelers"

Bacuna mocht in januari met de selectie van Erwin van de Looi mee op trainingskamp en inmiddels mocht hij vier keer invallen bij het eerste elftal: de aanvallende middenvelder maakte speelminuten tegen Heracles Almelo, AZ, Excelsior en sc Heerenveen. Bacuna wacht nog op zijn eerste doelpunt voor Groningen.

Juninho Bacuna kan net zo goed worden als zijn broer

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties