Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen bereikt akkoord met jeugdinternational over contract tot 2024

Laatste update:

FC Groningen haalde Postema in 2013 weg bij GVAV-Rapiditas en de spits ontwikkelde zich in de jeugdopleiding van de Trots van het Noorden tot een van de grootste talenten. Vorig seizoen kroonde hij zich met FC Groningen Onder-17 tot landskampioen én topscorer van de landelijke Eredivisie. In augustus 2019 maakte hij in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-2 nederlaag) zijn officiële debuut in de hoofdmacht. Inmiddels heeft hij twaalf wedstrijden in het eerste elftal van FC Groningen achter zijn naam staan.

Meer: De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend

"Romano is een product uit onze opleiding en een echte Stadjer, dat maakt het extra mooi. Maar bovenal is hij een zeer talentvolle spits met een goed gevoel om op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Naast het functioneren in en met een team is het maken van doelpunten één van de belangrijkste onderdelen in het voetbal. Dat is een kunstje dat niet heel veel spelers beheersen. Tot nu toe heeft Romano laten zien in elk elftal waarin hij speelt tot scoren te komen", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de website van FC Groningen.

"Hij leeft van doelpunten maken en dat is een eigenschap die je bij een spits graag ziet. Wij zijn dan ook blij dat hij voor een langere periode bij ons onder contract staat. Wij gaan verder met het werken aan de dagelijkse groei van Romano en hebben veel vertrouwen in hem richting de toekomst", aldus Fledderus. Postema verdiende eerder dit seizoen tevens een plek in Oranje Onder-17 en nam met dat team deel aan het WK in Brazilië.

Goede zet van FC Groningen?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
20
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
17
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties