Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen bereikt akkoord met Sampdoria en ontvangt opnieuw miljoenen

Laatste update:

Met Ludovit Reis, die naar Barcelona verkast, is Chabot de tweede miljoenentransfer voor Groningen binnen korte tijd. "Daar mogen we heel trots op zijn", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de website van zijn club. "Jeffrey heeft zich in een jaar tijd sterk ontwikkeld. Zo goed dat nu al een gerenommeerde Italiaanse club voor hem op de stoep staat."

Chabot werd vorig jaar zomer voor 1,2 miljoen euro overgenomen van Sparta Rotterdam. "Aan de ene kant is het jammer dat Jeffrey maar een korte periode bij ons heeft gespeeld, maar aan de andere kant laat het ook zien dat hij in een omgeving heeft gezeten waar talent zich snel en goed kan door ontwikkelen", zegt Fledderus. "Met als resultaat deze mooie transfer. Wij danken Jeffrey hartelijk voor zijn inzet bij de club en wensen hem alle succes in zijn verdere carrière."

De 21-jarige Chabot werd in 2017 door Sparta opgepikt bij RB Leipzig. Met een sterk seizoen speelde hij zich in de kijker van FC Groningen, dat hem vervolgens overnam. Dit seizoen kwam de Duitser 29 keer in actie voor de Trots van het Noorden. Daarin scoorde hij één keer.

Een mooie stap voor Julian Chabot?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties