Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen bevestigt: Alessio da Cruz weggekaapt voor de neus van PEC

Laatste update:

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is vanzelfsprekend tevreden over het aantrekken van de voormalig jeugdinternational van Oranje. "Alessio is een talentvolle aanvaller, die creativiteit en snelheid toevoegt aan de selectie", zegt Fledderus, die verder niet ingaat op de boosheid die leeft bij PEC Zwolle. "Hij geeft ons extra opties voorin en kan op verschillende aanvallende posities uit de voeten. Hij heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan in verschillende voetballanden. Alessio spreekt de taal en kent de Eredivisie waardoor hij zich hopelijk snel kan aanpassen in Groningen en zijn talent hier verder kan ontwikkelen."

Da Cruz verbleef na het akkoord met PEC Zwolle een nacht in het Lumen Hotel in het MAC³PARK stadion, zo blijkt uit de Instagram Stories van de van Parma afkomstige aanvaller. Desondanks keert hij bij FC Groningen terug in Nederland. Trainer Danny Buijs was na het vertrek van Ajdin Hrustic naar Eintracht Frankfurt naarstig op zoek naar aanvallende versterkingen. Daarnaast is de spoeling dun vanwege de blessures van Arjen Robben en Gabriel Gudmundsson.

Da Cruz werd afgelopen seizoen door Parma, waar zijn contract nog bijna twee jaar doorloopt, verhuurd aan Ascoli en Sheffield Wednesday. Bij de club uit de Engelse Championship kwam de Groningen-aanwinst tot twee assists in veertien optredens. Scoren deed de jonge aanvaller echter niet. Da Cruz werd eerder al verhuurd aan Spezia. Voor Parma staan slechts drie wedstrijden achter zijn naam. In Nederland speelde de buitenspeler eerder in de jeugdopleiding van Ajax en bij FC Twente. Op zeventienjarige leeftijd debuteerde hij voor laatstgenoemde club.

Voor FC Groningen is Da Cruz de zevende aanwinst voor dit seizoen. Buijs verwelkomde in een eerder stadium al Jörgen Strand Larsen, Patrick Joosten, Damil Dankerlui, Wessel Dammers, Nigel Bertrams en Miguel Ángel Leal. Het is nog niet bekend of Da Cruz zondag al inzetbaar is in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties