Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen blijft zich verbazen: 'Wij kennen die man helemaal niet'

Laatste update:

"Wij kennen die man helemaal niet'', laat manager technische zaken Peter Jeltema van FC Groningen aan het Dagblad van het Noorden weten. "Ron Chery, de broer van Tjaronn, is zijn zaakwaarnemer." Volgens Akan hebben of hadden Lazio, Werder Bremen en Galatasaray interesse in de technicus, die nog een contract voor een seizoen heeft. FC Groningen heeft bovendien nog een eenzijdige optie voor nog een contract jaar.

Jeltema kan geen touw vastknopen aan de verhalen die overal vandaan komen. "Wij weten dat Tjaronn oren heeft een mooie transfer te maken en wij zijn ook bereid daaraan mee te werken", erkent de sportbestuurder van FC Groningen. "Maar er zijn drie partijen die bij een transfer gelukkig moeten worden en daar horen wij ook bij. Tot dusver heeft zich nog geen club concreet bij ons gemeld. Het is hartstikke druk in de lucht, maar aan het front is het rustig."

Zie jij Tjaronn Chery komend seizoen voor een andere club in Nederland spelen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties