Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen boekt belangrijke zege in strijd om Europese plekken

Laatste update:

De thuisploeg begon geweldig aan het treffen in de derby van het noorden. Binnen een minuut trok Tjaronn Chery naar binnen en de spelmaker hamerde de bal op heerlijke wijze, met zijn rechtervoet, in de kruising. De bezoekende ploeg uit Leeuwarden kreeg dit seizoen al twee keer eerder een doelpunt tegen in de eerste minuut: Mike van Duinen (ADO Den Haag) scoorde na 24 seconden, Mark Uth (sc Heerenveen) deed het na 52 seconden.

Het was een heerlijke openingsfase, want niet lang na de treffer van de thuisclub was het alweer gelijk. Mikhail Rosheuvel tikte van dichtbij binnen voor de 1-1, waardoor FC Groningen weer opnieuw moest beginnen. De ploeg van trainer Erwin van de Looi voerde de druk op en ging op zoek naar de 2-1, maar liep daardoor in het mes van SC Cambuur. Een voorzet van de flank werd door Eric Botteghin in zijn eigen doel gewerkt. Voor FC Groningen was het alweer het zesde eigen doelpunt van het seizoen, een evenaring van het record in de Eredivisie.

Na de onderbreking schoot FC Groningen uit de startblokken en werd het met name via Michael de Leeuw gevaarlijk. De aanvaller had echter geen geluk met zijn doelpogingen. Het was middenvelder Simon Tibbling die wel succes had: de Zweed dribbelde prima door de defensie van de bezoekers en schoot knap raak (2-2). Het was voor hem zijn eerste doelpunt in de Eredivisie.

Het publiek ging er eens goed voorzitten, maar FC Groningen hielp zeer behoorlijke kansen om zeep op de bevrijdende 3-2. Zo schoot Albert Rusnák, die een verleden heeft bij SC Cambuur, rakelings voorlangs en vergat Mimoun Mahi de bal over de lijn te lopen. Met dank aan Mohamed El Makrini, die een zwakke terugspeelbal produceerde, kwam FC Groningen toch aan de zege. Nick van der Velden rondde af met een lob.

-

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties