Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen dankzij vroege goal naar eerste zege sinds december

Laatste update:

De thuisploeg schoot uit de startblokken tegen de promovendus uit Deventer. Na drie minuten ging Tjaronn Chery op avontuur en de aanvaller haalde van een meter of twintig fantastisch uit voor de 1-0. Nauwelijks een minuut later had het al 2-0 kunnen staan, ware het niet dat aanvaller Michael de Leeuw een teenlengte tekort kwam om de voorzet van Filip Kostic binnen te glijden.

Meer: Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?

Daarna kwamen de bezoekers wat beter in het spel. Eerst werkte spits Marnix Kolder de bal naast na gerommel van Eric Botteghin, vervolgens schoot Erik Falkenburg op aangeven van Xander Houtkoop over het doel van keeper Marco Bizot. Overigens nam de voormalige concurrent van Bizot, de tot tranen toe geroerde Luciano da Silva, rond deze wedstrijd afscheid van het publiek in het noorden.

Het veld was niet best en het spel werd er niet beter op, al leek Groningen iets beter met de omstandigheden om te kunnen gaan. Ook na rust was het team van Van de Looi wat beter, al bleef het van beide kanten rommelig. De beste kansen waren weer voor de thuisploeg. De Leeuw schoot de bal rakelings langs het vijandelijke doel, terwijl Krisztián Adorján de lat vond. Aan de andere kant schoot Sjoerd Overgoor over en werd een knal van Deniz Türüc ternauwernood gekeerd.

In de slotfase noteerden de Groningers opnieuw enkele aardige mogelijkheden, maar keeper Stephan Andersen van Go Ahead Eagles gaf geen krimp meer. De sluitpost dook op een bal die voor de voeten van Botteghin bleef liggen en ook pareerde hij een inzet van Género Zeefuik. Het laatste wapenfeit van de bezoekers was een kopbal van Kolder (naast).

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties