Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen deelt vijfjarig contract uit: 'Mijn hart sloeg gelijk over'

Laatste update:

"Bij Heracles zat ik geweldig op mijn plek, maar dan krijg je een belletje van FC Groningen... Mijn hart sloeg gelijk over, deze club heeft een bijzondere plek in mijn leven", wordt Fledderus geciteerd door RTV Noord. Hij laat weten dat hij de keuze tussen Heracles en Groningen als een 'geweldig dilemma' zag. "Maar ik werd van elk gesprek met Groningen enthousiaster. Ik ben onder de indruk van de mogelijkheden die hier zijn, zoals het Topsportzorgcentrum."

Algemeen directeur Hans Nijland, die volgend seizoen wordt opgevolgd door Wouter Gudde, noemde Fledderus 'de best mogelijke kandidaat'. "Hij heeft een timmermansoog voor talent", aldus de vertrekkend directeur over Fledderus, die tussen 2004 en 2008 het shirt van FC Groningen droeg. "Kijk naar de huidige selectie van Heracles. Hij heeft ook een brede interesse in innovatie in het betaalde voetbal, dat past hier. Prettige bijkomstigheid is dat hij hier heeft gespeeld."

Met Fledderus aan het roer moet Groningen een structurele plaats in de subtop zien af te dwingen. De nieuwe technisch directeur krijgt de taak om een selectie samen te stellen waarmee aantrekkelijk voetbal gespeeld kan worden en waar de fans enthousiast van worden. "Ik wil mijn eigen plafond opzoeken in deze functie, dat is de topsporter in mij. Mijn vrouw komt ook uit deze omgeving. Ik ben iemand met een enorme winnaarsmentaliteit. Direct, maar ook open. En ik ben een teamplayer", aldus Fledderus.

Mark-Jan Fledderus is een geschikte technisch directeur voor FC Groningen

Meer nieuws

NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere
0
Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
1
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
7
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
6
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties