Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen dendert door en presenteert verdediger en aanvaller

Laatste update:

"Wij vinden Sebastian een talentvolle speler met potentie", legt technisch directeur Mark-Jan Fledderus de komst van Tounekti uit. "Hij is nog jong, dus we moeten hem ook de tijd en ruimte geven om te acclimatiseren in zijn nieuwe omgeving. Daarom is de huurconstructie met optie tot koop voor ons heel interessant, want we krijgen nu voldoende mogelijkheden om de ontwikkeling van Sebastian van dichtbij te zien. Met onze specialisten en faciliteiten gaan we aan de slag om de groeipotentie tot ontwikkeling te brengen. Sebastian kan voor wedstrijdminuten ook in aanmerking komen bij FC Groningen Onder-21. Wij wensen hem heel veel succes bij FC Groningen."

De uit Noorwegen afkomstige aanvaller kijkt reikhalzend uit naar zijn eerste speelminuten in het shirt van Groningen. "Ik kijk er naar uit om hier te spelen, dit soort grote stadions ben ik niet gewend. FC Groningen is op dit moment de juiste stap voor mij", aldus Tounetki, die in 2020 de Noorse landstitel veroverde.

Tounetki is een rechtsbenige buitenspeler die het liefst op de linkerflank opereert. De kersverse aanwinst van Groningen doorliep in het verleden verschillende jeugdelftallen van Noorwegen. Hij koos er echter onlangs voor om zijn interlandloopbaan voort te zetten bij Tunesië. Tounetki was onlangs met Bodö/Glimt actief in de voorronde van de Champions League en Conference League. Mogelijk maakt de jonge aanvaller op 12 september zijn debuut in de noordelijke derby met sc Heerenveen.

Kalley doorliep de jeugdopleiding van Malmö FF en stapte vorig jaar over IFK Göteborg. Daarnaast speelde hij verschillende jeugdinterlands namens Zweden. "Wij hadden Yahya al langer op het oog en hij had onze voorkeur als versterking", benadrukt Fledderus. "Om Yahya te overtuigen en de deal met IFK te kunnen maken, ben ik vorige week naar Zweden gereisd. Samen met het scoutingsteam hadden we ons goed voorbereid en konden we de transfer realiseren. Yahya is een jonge speler en in onze ogen zeer talentvol. Hij is snel en dynamisch. Wij denken dat zijn speltype past bij onze strijdwijze en aanslaat bij ons publiek. Wij gaan Yahya met onze specialisten en onze faciliteiten helpen in zijn verdere ontwikkeling en groei."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
88
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties