Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen doet zaken met Ajax en huurt Cassierra voor één jaar

Laatste update:

Volgens De Telegraaf hadden zes, zeven clubs uit de Eredivisie hun zinnen gezet op de komst van Cassierra, die dit seizoen achttien keer scoorde voor Jupiler League-kampioen Jong Ajax. De aankoop van vijfenhalf miljoen euro heeft dus gekozen voor een vervolg in het Noordlease Stadion, waarin hij gaat samenwerken met trainer Danny Buijs.

Volgens manager technische zaken Ron Jans heeft FC Groningen 'een meer dan uitstekende relatie' met Ajax: "Net als veel andere clubs zien wij veel wedstrijden van Jong Ajax, waar heel veel talent rondloopt. De naam van Cassierra is het afgelopen seizoen meerdere malen bij ons gevallen, maar wij hadden het gevoel dat hij niet haalbaar zou zijn voor ons. Toen wij van Marc Overmars te horen kregen dat FC Groningen een goede optie zou kunnen zijn, zijn we met de speler in gesprek gegaan."

"Hij bevestigde de informatie die we al over hem hadden vergaard. Mateo is een jongen die ambitieus is, zich wil ontwikkelen en daarvoor bereid is hard te werken. Hij is een vrij complete spits, die bewezen heeft doelpunten te kunnen maken. Hij wil zich laten zien in de Eredivisie. Wij bieden hem dat podium. Doorgaans zijn wij geen voorstander van huren, maar voetbal is soms ook van de korte termijn. Wij denken met Mateo in ieder geval een jaar lang een prima spits in huis te hebben."

Gaat Mateo Cassierra slagen bij FC Groningen, denk je?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
4
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties