Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen doet zaken met Excelsior: 'Een laagdrempelige club'

Laatste update:

"Bij FC Groningen moest ik het doen met wedstrijdjes in het tweede elftal. Daarom heb ik aangegeven dat ik verhuurd wilde worden, het liefst aan een club uit de Eredivisie. Excelsior heeft toegehapt. Een laagdrempelige club, heb ik al gemerkt. Daar hou ik van", laat Van Nieff weten aan het Algemeen Dagblad.

In het seizoen 2013/14 speelde Van Nieff een uitstekende serie wedstrijden als huurling bij FC Dordrecht. Hij werd verkozen tot Talent van het Jaar, ondanks dat hij al halverwege het seizoen werd teruggehaald door FC Groningen. Daar snapt hij nog steeds weinig van. "Voor mijn gevoel was ik nog niet uitgeleerd. En dat ben ik nog steeds niet. Anders had ik nu nog bij Groningen gespeeld. Of niet eens meer."

Is Yoëll van Nieff goed genoeg voor FC Groningen?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
5
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
8
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties