Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen-fans komen verhaal halen bij Padt na ruzie in de stad

Laatste update:

Voorafgaand aan de training meldden de supporters zich op de parkeerplaats van het trainingscomplex, waar zij werden opgevangen door Danny Buijs. De groep werd naar binnen begeleid, waar een gesprek van een kwartier volgde met Padt, Buijs en technisch directeur Mark-Jan Fledderus. De fans waren volgens de regionale omroep boos vanwege een incident zaterdagnacht, waarbij een van hen werd geslagen door een bekende van Padt.

"Om even exact te zijn", begint Padt met zijn verklaring. "Ik was met mijn zwager de overwinning op Vitesse aan het vieren in de stad. Daar kwam ik ook wat buurtgenoten uit Kropswolde tegen en een groepje supporters. Er werden die avond al best veel negatieve dingen naar me geroepen, maar dat negeerde ik en ben doorgelopen. Vervolgens werd ik teruggeroepen door wat mensen die zeiden dat er iets gebeurd was."

Padt geeft aan dat toen hij terugliep een van de Groningen-supporters een bloedneus had. "Ik zag dat het mis was inderdaad", aldus de keeper. "Er werd verteld dat er door een vriend van me geslagen was en die groep supporters wilde met hem in contact komen. Laat ik vooropstellen dat de man die geslagen heeft geen vriend is, alleen een buurtgenoot. Ik was niet met hem in de stad."

"Omdat ik er tien meter vanaf stond voel ik me niet verantwoordelijk", benadrukt Padt, die nog in gesprek ging met de supporters die langs het trainingsveld stonden. "Als ik betrokken was geweest bij het incident, dan had ik ze met angst te woord gestaan. Maar dat was niet het geval. Natuurlijk wil ik niet in zulke situaties komen, maar hier kon ik niks aan doen, dat heeft die groep supporters vanochtend bevestigd tijdens het gesprek." De buurtgenoot van Padt die de klap zou hebben uitgedeeld bevestigt tegenover RTV Noord dat de doelman niets fout deed en ongeveer tien meter verder stond op het moment van het incident.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties