Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen grijpt in na bekendmaking van jaarcijfers

Laatste update:

Ook de aanhoudende economische crisis heeft bijgedragen aan de rode cijfers in het operationeel bedrijfsresultaat. Vorig seizoen had de club een verlies van 1,9 miljoen euro. In totaliteit werd in de afgelopen transferperiode (2014) met de aan- en verkoop van spelers een netto resultaat behaald van circa 7,5 miljoen euro (voor afschrijvingen). Hiervan is ruim 2,8 miljoen euro in dit verslagjaar is verantwoord. Het overige deel zal in 2014/2015 worden verantwoord.

"Hoewel er een verbetering van het bedrijfsresultaat zichtbaar is, blijft het een feit dat FC Groningen afhankelijk blijft van transferresultaten om de negatieve bedrijfsresultaten te dekken", laat algemeen directeur Hans Nijland op de clubsite weten. "Een ontwikkeling die ons zorgen baart en aanleiding is om structurele maatregelen door te voeren. Hierbij denken wij aan de herstructurering van onze vermogenspositie, het 'normaliseren' van de huisvestingslasten, het versterken van de jeugdopleiding in combinatie met de vernieuwing van de huisvesting op Sportpark Corpus den Hoorn en het verhogen van de netto-omzet door het binden van grote commerciële partijen."

Volgens Nijland zijn deze maatregelen essentieel in het op de lange termijn leggen van een gezonde basis onder het sportieve en financiële perspectief van FC Groningen. "Alleen op deze wijze kunnen wij structureel blijven concurreren om de plaatsen, die recht geven op deelname aan Europees voetbal. Een sportieve ambitie, die wij blijven nastreven. Door het positieve eigen vermogen en een voldoende liquiditeitspositie is de financiële basis onder FC Groningen echter nog altijd voldoende te noemen." FC Groningen is op basis van de ingediende jaarcijfers door de KNVB opnieuw ingedeeld in categorie 2. Dit betekent dat de club financieel gezond is volgens de voetbalbond.

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
1
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
30
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
39
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties