Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen heeft geen moeite met TOP Oss en houdt hoop op periodetitel

Laatste update:

Na twintig minuten wist Groningen pas de eerste kans van het duel te creëren. Jorg Schreuders speelde zichzelf knap vrij en haalde uit van buiten het strafschopgebied. Hij zag de bal echter net naast vliegen.

Kort daarop beproefde ook Laros Duarte zijn geluk van afstand. Ook hij was niet succesvol: de poging van de Kaapverdiaan werd gevangen door Oss-doelman Mike Havekotte.

Vijf minuten voor rust was het dan eindelijk wel raak voor de thuisploeg. Een corner van Wouter Prins werd aangenomen door Marvin Peersman, die klaarlegde voor Hove. Hove haalde over de grond uit en zag tot zijn geluk de bal van richting veranderd achter Havekotte verdwijnen: 1-0.

Kort na rust leek de Trots van het Noorden op 2-0 te komen. De ingevallen Isak Dybvik Määttä werd neergelegd, waarna de bal op de stip ging. Leandro Bacuna kon zo zijn eerste van het seizoen maken vanaf elf meter, maar Havekotte koos de goede hoek.

Tien minuten na rust was het dan alsnog raak voor de Groningers. Valente pikte de bal op net buiten de zestien, kapte zijn tegenstander uit en schoot beheerst raak: 2-0.

In het restant van de wedstrijd werd Groningen nog gevaarlijk via Schreuders en Romano Postema, maar het slotakkoord kwam van de ingevallen Kristian Stromland Lien. Rui Mendes gaf een lage voorzet in de zestien, die koeltjes werd afgerond door de Noorse centrumspits.

Groningen heeft na vijf duels nu 12 punten in deze periode. Alleen ADO Den Haag wist meer punten te pakken (15), maar de Hagenaren hebben dan ook een wedstrijd meer gespeeld.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
9
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
32
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
18

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties