Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen houdt hoop op deelname play-offs levend

Laatste update:

De wedstrijd tussen FC Groningen en Roda JC Kerkrade leek niet bijzonder belangrijk voor beide partijen, maar er stond nog wel degelijk wat op het spel. FC Groningen heeft nog een kleine kans op de plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal, terwijl Roda JC in de onderste regionen van de Eredivisie nog niet helemaal veilig is. De Limburgers kwamen in ieder geval niet naar het hoge noorden om het publiek te vermaken, want het was vooral FC Groningen dat in de eerste helft de aanval zocht.

Pas na een halfuur moest FC Groningen-keeper Sergio Padt voor het eerst in actie komen, toen Kristoffer Peterson het probeerde met een knappe kopbal. Collega Benjamin van Leer had het aan de andere kant een stuk drukker en Van Leer was direct de beste speler aan Limburgse zijde. De sluitpost redde prima op pogingen van onder anderen Albert Rusnák en Jesper Drost.

Na rust kwamen de ploegen er aanvankelijk niet door, tot er aan beide kanten plots een grote kans viel te noteren. Hedwiges Maduro kwam er in het strafschopgebied van Van Leer net niet bij, terwijl Tomi Juric aan de andere kant doortocht kreeg richting Padt. De doelman van FC Groningen won het onderonsje met de Roda JC-spits.

Na iets meer dan een uur spelen was het raak. Rusnák zocht de verre hoek van het doel van de tegenstander en de Slowaak had geluk dat de bal van richting werd veranderd: 1-0. In de absolute slotfase kwam Roda JC wat meer op de helft van de noorderlingen, maar in de problemen kwam de ploeg van trainer Erwin van de Looi nooit. Nadat Drost werd neergelegd door Van Leer kreeg FC Groningen zelfs nog een penalty, maar Rusnák schoot nonchalant in en miste. Rusnák schoot, nadat Rydell Poepon namens Roda JC ook nog twee goede kansen kreeg, diep in de blessuretijd ook nog eens op de lat.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties