Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Groningen is mijn club, maar ik was liever in Dordrecht gebleven'

Laatste update:

Door THIJS POST

"Het liefst was ik bij FC Dordrecht gebleven", verklapte Van Nieff dinsdag tegenover Voetbalzone. De man die werd verkozen tot grootste talent van de Jupiler League heeft regelmatig de vraag 'wat als…' gekregen. Wat als Van Nieff in Dordrecht was gebleven, had men dan wel tot het einde toe partij kunnen bieden aan kampioen Willem II? "Dat heb ik vaker gehoord. Dat ik het verschil had kunnen maken", lachte de twintigjarige middenvelder.

"Ik heb me kunnen onderscheiden, ik heb belangrijk kunnen zijn. FC Groningen is mijn club, maar met het oog op speelminuten was ik liever in Dordrecht gebleven. Ik heb nog veel contact gehad met de jongens en met trainer Harry van den Ham." FC Dordrecht hield de titelstrijd zonder Van Nieff niet vol. "Ik ben bij FC Groningen wel gestegen in de hiërarchie, dat merk je wel in de kleedkamer", ging hij verder. Afspraken over volgend seizoen zijn er nog niet gemaakt, een ultimatum heeft Van Nieff ook niet gesteld. "De club heeft mijn optie gelicht, ik lig een jaar langer vast. Zoals het er nu naar uitziet blijf ik bij FC Groningen, maar eerst richt ik me nog op de laatste competitiewedstrijd van het seizoen."

Yoëll van Nieff gaat het maken bij FC Groningen

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
33
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties