Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen komt met contractnieuws over opvallende debutant

Laatste update:

De twintigjarige Hateboer is erg blij met zijn eerste contract als profvoetballer: "Het zat er al een tijdje aan te komen en dit is de bevestiging dat ik goed bezig ben", zegt hij op de website van Groningen. "Er was inderdaad belangstelling van andere clubs, maar ik heb heel bewust gekozen voor een verblijf bij FC Groningen. Ik wil me hier bewijzen en wil de kans die ik nu krijg met beide handen aangrijpen."

Hateboer ging in de winterstop met FC Groningen mee op trainingskamp en maakte op 18 januari zijn debuut in de Eredivisie. Hij kende een opvallend eerste optreden: Hateboer speelde goed tegen RKC Waalwijk, maar kreeg ook meteen een directe rode kaart. Na een schorsing van twee duels keerde hij terug tegen sc Heerenveen en Hateboer deed vervolgens ook nog mee tegen FC Twente en Go Ahead Eagles.

Hans Hateboer hoort in de basis bij FC Groningen

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties