Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen komt na hachelijke situatie met schrik vrij tegen Utrecht

Laatste update:

Utrecht won thuis nog met 1-0 van Groningen en Ruud Boymans was toen de matchwinner. De spits was er zondag in het noorden van het land niet bij vanwege een blessure en winteraanwinst Sébastien Haller stond voor het eerst in de basis. De Fransman zag zijn ploeg goed starten en Willem Janssen had Utrecht al vroeg op voorsprong moeten zetten, maar hij ramde de bal uit een kansrijke positie over het doel van Sergio Padt. Aan de overkant was de eerste grote kans voor Groningen voor Tjaronn Chery, maar ook hij kreeg de bal niet tussen de palen.

Meer: Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?

Een kwartier voor rust was Chery wel trefzeker. In een fase waarin Groningen de bovenliggende partij was schoot de middenvelder, die zijn vijftigste wedstrijd voor de Trots van het Noorden speelde, een vrije trap over de muur en in het doel. Robbin Ruiter zag er hier niet goed uit, maar de keeper zag al snel de gelijkmaker vallen. Na een hoekschop bleef de bal liggen in het strafschopgebied, waar Édouard Duplan binnen kon schieten. Ramon Leeuwin bezorgde Utrecht zelfs nog bijna een voorsprong bij de rust, maar zijn wippertje belandde op de bovenkant van de lat.

Vijf minuten na rust viel de 2-1, gemaakt door Michael de Leeuw. De aanvaller werd gevonden door Hans Hateboer en maakte met een prima knik alweer zijn zevende doelpunt met het hoofd van dit seizoen. Ook van deze voorsprong kon Groningen echter maar kort genieten: vijf minuten na de goal van De Leeuw stond het alweer gelijk, door een hard schot van Yassin Ayoub. Utrecht kreeg vervolgens kansen op meer, via Kristoffer Peterson en Duplan, voordat het een paar minuten voor het eindsignaal nog écht spannend werd voor het doel van Padt. De keeper redde eerst zelf uitstekend, zag Ayoub vervolgens de lat raken en had hierna geluk dat een schot van Duplan van de doellijn werd gehaald. Het boeiende treffen eindigde daardoor in een gelijkspel.

-
Een gelijkspel is een terecht resultaat

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
8
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties