Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen laat aanvaller na 'uitzonderlijk lange' periode gaan

Laatste update:

"Zeven jaar is een lange tijd, uitzonderlijk eigenlijk nog voor spelers. Ik ben er trots op al die tijd bij deze prachtige club te hebben mogen spelen", geeft Van de Laak te kennen op de clubwebsite van de Trots van het Noorden. "Het is een heel mooie periode geweest. Het is daarom jammer dat ik in mijn laatste seizoen tot nu toe niet veel heb terug kunnen geven aan de club. Ik heb veel respect voor de manier waarop FC Groningen vorig jaar is omgegaan met mijn aflopende contract, dat ondanks een zware blessure toch werd verlengd."

"Een dergelijke menselijke benadering kom je nog maar zelden tegen en dat zegt veel over deze club", zegt Van de Laak complimenteus. Hij speelde op 3 december 2010 voor het laatst een officiële wedstrijd voor FC Groningen: toen viel hij na acht minuten uit in duel met Vitesse. Inmiddels is de aanvaller hard op weg om weer aansluiting te vinden in de groep, maar na dit seizoen is het voorbij.

"Ik word weer fit en daarom hoop ik in de komende weken richting de play-offs nog een rol van betekenis te kunnen spelen voor het team", kondigt de ex-speler van FC Den Bosch nog optimistisch aan. "Het is nog onduidelijk voor welke club ik volgend jaar zal spelen, maar FC Groningen zal hoe dan ook voor altijd een speciale plek bij me blijven innemen." Van de Laak speelde tot op heden 133 duels voor de club en scoorde daarin 24 keer.

Koen van de Laak is geschikt voor een club in de

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
8
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties