Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen laat na rode kaart geen spaan heel van Vitesse

Laatste update:

Vitesse bivakkeert in het rechterrijtje van de Eredivisie en verloor afgelopen weekeinde nog kansloos met 4-1 van sc Heerenveen. Er telde woensdag dan ook alleen winst voor het team van Peter Bosz, maar in de eerste helft kon er nog geen goal worden afgedwongen. De bezoekers voetbalden veel gemakkelijker, maar kwamen nauwelijks tot grote kansen. Na tien minuten spelen moest Sergio Padt voor het eerst in actie komen, want de doelman bokste een krachtig schot van Davy Pröpper weg. Na een kwartier voorkwam hij wederom een Arnhems doelpunt, door een poging van Valery Qazaishvili onschadelijk te maken.

Groningen had wel wat meer balbezit, maar had nauwelijks iets in te brengen en de tegenstander was dus vooral met afstandsschoten gevaarlijk. Na een half uur hielp Uros Djurdjevic een grote kans om zeep, door de bal tegen Eric Botteghin aan te schieten. Vijf minuten voor rust kwam het thuisteam van Erwin van de Looi andermaal goed weg, toen Johan Kappelhof de doorgebroken Zakaria Labyad naar de grond werkte. Scheidsrechter Björn Kuipers deelde slechts een gele kaart uit en de daaropvolgende vrije trap werd over geschoten door Marko Vejinovic.

Vitesse verdiende wel een doelpunt, maar Padt hield Groningen op de been, want op slag van rust had hij ook een antwoord op een laag schot van Djurdjevic. De Trots van het Noorden ging in de tweede helft niet beter voetballen en de kansen waren wéér voor Vitesse. Pröpper zette Qazaishvili met een kopbal vrij voor het doel, maar de Georgiër werkte slordig af en volleerde over. Even later produceerde Vako rollertje dat voorlangs ging, na een goede voorbereidende actie van Djurdjevic. Het wachten was eigenlijk op een goal van Vitesse, maar na een uur kantelde het duel.

Kashia blokte een kopbal van De Leeuw met de arm en moest inrukken. De daaropvolgende strafschop werd gemist door De Leeuw, maar Tjaronn Chery gleed de rebound wel over de doellijn. Vitesse brak en incasseerde een paar minuten later de 2-0: De Leeuw omzeilde de buitenspelval en liet Eloy Room met een bekeken bal kansloos. Een kwartier voor tijd bekroonde Yoëll van Nieff een mooie solo met een daverende knal in de winkelhaak (3-0) en het slotakkoord was aan Maikel Kieftenbeld. Groningen won zodoende na drie wedstrijden weer eens en de crisis bij Vitesse wordt alleen maar groter.

-
Is Peter Bosz nog de juiste man voor Vitesse?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
8
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties