Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen laat tweetal gaan en komt er niet uit met aanvoerder

Laatste update:

De 24-jarige Holla debuteerde bij FC Groningen in het betaald voetbal en speelde bijna honderd duels voor de club. Op dit moment wordt hij verhuurd aan VVV-Venlo: zijn nog een jaar lopende contract hoeft hij niet te komen uitdienen. Ook de 24-jarige Pedersen heeft in principe nog een jaar voor de boeg, maar de Deense aanvaller mag zijn heil na drieënhalf jaar en zeventig wedstrijden eveneens elders gaan zoeken. Directeur Hans Nijland had recent nog een aanvaring met Pedersen in de spelerstunnel.

Op de clubwebsite geeft technisch manager Henk Veldmate toelichting bij het vertrek van zowel Holla als Pedersen. "Voor beide spelers bestaat de nodige belangstelling van andere clubs en wij staan dus open voor onderhandelingen. Zowel Holla als Pedersen mogen onder onze voorwaarden vertrekken bij FC Groningen. Mocht het echter zo zijn dat we er met geïnteresseerde clubs niet kunnen uitkomen, dan sluit de betreffende speler bij de start van het nieuwe seizoen gewoon aan bij onze selectie."

Aanvoerder Andersson gaat mogelijk ook weg uit Groningen. De 27-jarige middenvelder tekende in 2008 bij de Eredivisionist, speelde door blessureleed niet meer dan 65 duels voor de club en is de aanvoerder. Zijn contract loopt echter ten einde en vooralsnog zijn club en speler er niet uitgekomen. "Wij kregen gaande weg de gesprekken het gevoel dat Petter meer bezig was met zijn eigen persoonlijke toekomst, in plaats van een gezamenlijke toekomst met FC Groningen", stelt Veldmate donderdag op de clubwebsite.

"De onderhandelingen werden slepend en we zijn nu op het punt beland dat we zeggen: 'Tot hier en niet verder.' We gaan ons nu richten op een andere invulling van de vacant gekomen positie binnen de selectie", aldus de technisch manager. FC Groningen verkocht Dusan Tadic reeds aan FC Twente en ontsloeg trainer Pieter Huistra vanwege de teleurstellende prestaties in het voorbije seizoen. Virgil van Dijk werd al een paar keer gelinkt aan Engelse clubs.

FC Groningen moet in de zomer stevig inkopen

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
134

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties