Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen licht optie en haalt Ritsu Doan definitief in huis

Laatste update:

Doan kwam vorig jaar over van Gamba Osaka. Groningen wist een optie tot koop te bedingen en heeft daar nu gebruik van gemaakt. Naar verluidt bedraagt de transfersom circa twee miljoen euro. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 29 wedstrijden en negen doelpunten in alle competities. "Het is ontzettend knap om op zo'n jonge leeftijd in een totaal andere cultuur je zo snel aan te passen en te ontwikkelen", zegt een enthousiaste manager technische zaken Ron Jans op de clubwebsite. "Hij is gedurende het seizoen gegroeid en steeds belangrijker geworden voor het team. Een groot compliment voor die jongen."

Volgens Jans is Doan blij met zijn contract in Groningen. "Toen wij met hem over zijn toekomst spraken, toonde hij zich heel dankbaar dat FC Groningen het heeft aangedurfd hem te halen. Doan was er heel duidelijk in dat hij blij en tevreden is in Groningen. En het publiek houdt van hem en heeft hem binnen een jaar in de armen gesloten. En wij begrijpen ons publiek en hebben hetzelfde gevoel."

FC Groningen meldt maandagavond tevens dat Ludovit Reis en Tom van de Looi een verbeterd contract tot medio 2021 hebben getekend. "Als spelers van waarde zijn voor het eerste elftal, moet je ze ook als zodanig belonen", aldus Jans. "Op ons initiatief hebben we Ludovit Reis en Tom van de Looi een contractverbetering aangeboden en we zijn blij dat ze nu langer aan ons verbonden zijn. Beiden hebben aangegeven zich bij FC Groningen verder te willen ontwikkelen. Het is geen toeval dat beide jongens dit hebben bereikt op basis van een uitstekende mentaliteit én professionaliteit."

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
13
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties