Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen loopt deal met Ajax mis: 'Hij denkt in Heerenveen meer te spelen'

Laatste update:

"Botman verwacht dat bij sc Heerenveen de kans op speeltijd voor hem groter is dan bij FC Groningen, zo is de reden van het afzeggen althans naar ons gecommuniceerd", vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus van de Groningers in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Het was de bedoeling dat Botman de opvolger zou worden van de naar Sampdoria vertrokken Julian Chabot, maar Fledderus lijkt dus verder te moeten zoeken.

"Natuurlijk is het balen. We hebben er alles aan gedaan, goede gesprekken gevoerd. Als het voor de langere termijn was geweest, had Botman voor FC Groningen gekozen, zo heeft hij ons laten weten. Onder meer op het gebied van faciliteiten zag hij een toekomst in Groningen absoluut zitten, maar zoals gezegd acht hij de kans op speeltijd in Heerenveen groter."

Voor FC Groningen is het niet de eerste keer dat het deze zomer misgrijpt. Glenn Bijl koos er eerder al voor om zijn contract bij FC Emmen te verlengen, terwijl FC Twente er met Keito Nakamura vandoor ging. Fledderus laat zich hier echter niet door uit het veld slaan: "Dit soort gebeurtenissen hoort bij de transferperiode. In mijn tijd als technisch manager bij Heracles Almelo was het niet anders, gingen op handen zijnde transfers soms ook niet door, alleen kwam het niet naar buiten. Dat is wel een verschil."

Wat lijkt jou de beste keuze voor Sven Botman?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties