Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen meldt contractnieuws en praat nog met kwartet

Laatste update:

Het gaat om Nick Bakker, Henk Bos, Arjen Hagenauw en Stefan van der Lei. Laatstgenoemde is derde keeper bij Groningen, achter Van der Vlag en Sergio Padt. Van der Lei kan, als hij zijn contract verlengd, volgend seizoen verhuurd worden. Bos en Hagenauw worden momenteel verhuurd aan FC Emmen en kunnen volgend seizoen aansluiten bij Jong FC Groningen.

Bakker raakte aan het begin van het seizoen geblesseerd en werkt sindsdien aan zijn herstel. De verdediger heeft te horen gekregen dat hij, eveneens onder aangepaste voorwaarden, kan terugkeren bij Jong FC Groningen. "We hebben de deur voor de spelers opengehouden, omdat we potentie herkennen", zegt manager technische zaken van Groningen Peter Jeltema.

"We moeten echter ook eerlijk zijn en erkennen dat het nog niet zover is dat zij op dit moment zomaar even een rol op Eredivisie-niveau gaan spelen", vervolgt Jeltema op de website van zijn werkgever. "Wanneer we er met elkaar uitkomen, dan krijgen de jongens volop de kans zich verder te ontwikkelen binnen Groningen. Wanneer dit niet lukt, dan hebben we er alles aan gedaan en respecteren we gemaakte keuzes."

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
23
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
24
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties