Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen pakt in generale repetitie een punt tegen Feyenoord

Laatste update:

FC Groningen, dat in de Eredivisie al zes keer op rij niet meer kon winnen van Feyenoord, begon uitstekend in eigen stadion. Maikel Kieftenbeld schoot van afstand naast en daarna mochten de Rotterdammers keeper Kenneth Vermeer dankbaar zijn. De sluitpost pakte een slappe inzet van Tjaronn Chery en greep goed in toen hij Mimoun Mahi voor zijn neus zag opduiken. Bij die laatste actie ging Miquel Nelom, de linksback die in Rotterdam al wat langer onder vuur ligt, gruwelijk in de fout met een mislukte terugspeelbal.

Vermeer hield zijn ploeg dus op de been en hij had op die manier een groot aandeel in de goal van Feyenoord, direct na de reuzenkans voor Mahi. Feyenoord kwam er snel uit over links en combineerde via Jens Toornstra en Jordy Clasie in het strafschopgebied. Via het been van verdediger Eric Botteghin kwam de bal terecht voor de voeten van Clasie, die de bal hard binnenhamerde voor de 0-1.

FC Groningen was niet uit het veld geslagen door die tegentreffer en op slag van rust kwam de Trots van het Noorden op gelijke hoogte. De felbegeerde Chery mocht van 31 meter aanleggen voor een vrije trap en de aanvallende middenvelder schoot de bal op fantastische wijze in de bovenhoek. Vermeer, die eerder nog goud waard was voor Feyenoord, kwam niet van zijn plek en Chery kon zo zijn veertiende kruisje van het seizoen zetten.

Verder was de eerste helft tussen de ploegen niet bijster bijzonder, maar na rust werd het een stuk leuker. Feyenoord kreeg een gigantische kans via Jens Toornstra, die treuzelde en keeper Sergio Padt zag redden. Aan de andere kant schoot Hans Hateboer raak na een kopbal van Michael de Leeuw, maar werd het doelpunt terecht afgekeurd wegens buitenspel. Invaller Juninho Bacuna had in de absolute slotfase de 2-1 op zijn schoen: zijn fraaie lob verdween maar net langs de paal. Feyenoord eindigde het duel overigens met tien, omdat Khalid Boulahrouz een rode kaart kreeg.

-
Verdiende de wedstrijd een winnaar?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties