Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen pikt opvolger Jans op bij Heracles: 'Jammer dat hij vertrekt'

Laatste update:

"Ik verlaat Heracles Almelo met pijn in het hart. Heracles Almelo is een mooie club met een goede organisatie en professionele leiding. Als voetballer heb ik het hier altijd al goed naar mijn zin gehad, daarom ben ik enkele jaren geleden ook teruggekeerd. Ik ben de club dankbaar dat ik de kans heb gekregen een carrière op te bouwen na het voetbal. De keuze om te vertrekken was lastig, maar ik laat een stabiele organisatie achter", reageert hij op zijn besluit.

Algemeen directeur Rob Toussaint betreurt de beslissing van Fledderus: "Wij vinden het jammer dat Mark-Jan vertrekt, maar wensen hem succes met zijn nieuwe uitdaging bij FC Groningen." De sportbestuurder is formeel nog tot 1 april in dienst van zijn nieuwe club en zal zich in de komende maand bezighouden met het overdragen van zijn taken: "Achter de schermen zijn wij druk bezig om invulling te geven aan de positie die vrijkomt", zegt Toussaint daarover.

Fledderus stond in het verleden als speler vier jaar onder contract bij FC Groningen en gaat nu bij de Trots van het Noorden onder meer het transferbeleid vormgeven. Voor de 36-jarige oud-middenvelder komt deze nieuwe uitdaging snel op zijn pad, aangezien hij ruim anderhalf jaar geleden nog op het veld stond als speler van Heracles. Na zijn pensioen in de zomer van 2017 ging hij eerst aan de slag als directie assistent in het Polman Stadion en in maart van het afgelopen jaar volgde zijn aanstelling als technisch manager.

Een begrijpelijke keuze van Mark-Jan Fledderus?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties