Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen toont volwassenheid en boekt overtuigende zege in Eindhoven

Laatste update:

Romano Postema kreeg al na twee minuten de eerste kans van de wedstrijd, maar de spits stuitte op Eindhoven-goalie Jorn Brondeel. Ondanks dat ook Eindhoven een mogelijkheid kreeg - August Priske Flyger schoot over - bleef Groningen de bovenliggende partij in Noord-Brabant.

De openingstreffer, die in de twintigste minuut viel, mocht dan ook geen verrassing heten. Groningen zette een gevaarlijke counteraanval in, die in eerste instantie niets leek op te leveren. Het lukte Postema echter nog net om Luciano Valente te bereiken. De linkermiddenvelder schoof vervolgens met een fraaie voetbeweging binnen: 0-1.

Evan Rottier dacht daarna gelijk te maken, ware het niet dat zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Hoewel beide ploegen daarna bij vlagen gevaarlijk werden, werd er voor rust niet meer gescoord.

De tweede helft was twintig minuten oud toen Groningen de voorsprong wist te verdubbelen. Duarte speelde zich knap vrij en poeierde de bal op fraaie wijze achter Brondeel: 0-2. Het was voor de Kaapverdiaan, die onlangs nog aanwezig was op de Afrika Cup, zijn eerste treffer sinds 22 december.

Twintig minuten voor tijd maakte Duarte ook zijn tweede treffer van de wedstrijd. Na enkele fraaie schijnbewegingen creëerde hij wat ruimte voor zichzelf, om vervolgens met een fraaie streep de korte hoek te vinden: 0-3.

Eindhoven had vrijwel niets in te brengen en na de derde goal was de wedstrijd dan ook gespeeld. Eindhoven probeerde het nog wel, maar aan de gezichten van de spelers viel af te lezen dat zij het wel welletjes vonden. Groningen hield de bal in zijn bezit en boekt zo een prima zege in Eindhoven.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties