Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen treft in 13 minuten 3 (!) keer de lat, maar beloont zichzelf niet

Laatste update:

Bij de Trots van het Noorden bleef Kevin van Veen negentig minuten lang op de bank zitten. De spits is zijn basisplaats in Groningen kwijtgeraakt aan Thomas van Bergen. Bij Roda keerden Walid Ould-Chikh, Rodney Kongolo en Sami Ouaissa terug in de basiself.

Groningen had in de eerste helft het veldoverwicht. Dat vertaalde zich ook in goede mogelijkheden voor de bezoekers. De 'pechvogels' uit Groningen raakte in achtendertig minuten voetbal en in een tijdsbestek van dertien minuten drie (!) keer het houtwerk. In minuut 26 trof Joey Pelupessy vanaf randje zestien als eerst de bovenkant van de lat.

Vijf minuten later overkwam Joep Schreuders hetzelfde: ook hij zag zijn poging via de vingertoppen van Roda-doelman Loek Hamers op de lat uiteenspatten. Diezelfde Schreuders zag tot zijn ongeloof op slag van rust zijn inzet opnieuw op de lat belanden. Hij nam de bal aan, draaide en vuurde het leer op de kruising.

Hamers moest in de eerste helft daarnaast meerdere keren reddend optreden. Zo had hij een antwoord op een schotje van Johan Hove en een harde volley van Romano Postema.

Roda stelde er in de eerste helft bar weinig tegenover. In de tweede helft was daar de eerste noemenswaardige kans voor de Kerkraders. Metehan Güçlü kopte op het vijandelijk doel, maar Hidde Jurjus had een redding in huis.

Jurjus bleek in de slotfase opnieuw waardevol voor Groningen. De doelman snelde uit zijn doel en was daarom eerder bij de bal dan Lennard Daneels, die de bal anders voor het inschieten had. Het duel bleef echter onbeslist en zodoende heeft de Keuken Kampioen Divisie een nieuwe koploper: Willem II. Groningen bungelt op een teleurstellende veertiende plek.

Eerste Divisie
Roda JC Kerkrade
0 - 0
FC Groningen

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties