Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen troeft ADO en Vitesse af en haalt oude bekende van Jans binnen

Laatste update:

Met de komst van Veldwijk troeft FC Groningen onder meer ADO Den Haag en Vitesse af. De Groningers staken er de nodige moeite in om de spits te overtuigen om voor De Trots van het Noorden te kiezen. Jans en trainer Ernest Faber reisden vorige week naar Noorwegen om Veldwijk te overtuigen om voor FC Groningen te kiezen. In Noorwegen speelde hij op huurbasis voor Aalesunds FK.


De Noorse club huurde hem van KV Kortrijk, waar Veldwijk sinds vorige zomer onder contract stond. Zijn dienstverband in België werd echter geen succes en hij kwam bij Kortrijk nauwelijks aan spelen toe. De Kerels hadden hem transfervrij overgenomen van Nottingham Forest. In het verleden speelde Veldwijk verder voor FC Volendam, FC Utrecht, FC Dordrecht, Excelsior en PEC Zwolle. In 2014 werd de spits bij Excelsior topscorer van de Jupiler League, waarmee hij een transfer naar Nottingham Forest verdiende. In Engeland kwam de eenmalig Zuid-Afrikaans international echter nauwelijks aan de bak.

Veldwijk zal nog niet direct met FC Groningen op trainingskamp gaan, want hij speelt komende zondag zijn laatste wedstrijd met Aalesunds. Het huurcontract van de spits loopt eind deze maand af en het duel met Haugesund is de laatste in juli. FC Groningen belegt vanaf woensdag een trainingskamp in het Duitse Harsewinkel. Internationals Sergio Padt, Mimoun Mahi, Simon Tibbling, Samir Memisevic en Ajdin Hrustic zullen dan weer aansluiten bij de selectie van trainer Faber. Hij zag tot dusver zes nieuwe spelers komen. Naast Veldwijk versterkte FC Groningen zich deze zomer met Django Warmerdam, Kevin Begois, Mike te Wierik, Ritsu Doan en Todd Kane.

Vind jij Lars Veldwijk een goede aanwinst voor FC Groningen?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties