Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen verrast en doet zaken met Juventus: 'Een buitenkansje'

Laatste update:

Technisch manager Peter Jeltema noemt Pozzebon op de website van de club een 'buitenkansje' dat de club niet kon laten lopen. "Hij komt in Turijn nog niet in aanmerking voor het eerste elftal en de speler zelf wilde graag buitenlandse ervaring opdoen", laat hij weten. FC Groningen gaat nu bepalen hoe het traject voor de jongeling eruit komt te zien.

Pozzebon werkt in eerste instantie een individueel programma af. "Het is tenslotte een hele stap voor een jonge speler om vanuit Italië in Nederland te gaan voetballen", weet Jeltema, die blij is met de warme Italiaanse contacten. "We spreken niet van een heel geconcretiseerde vorm van samenwerking, maar wel van een duurzame relatie. De Nederlandse voetbalcompetitie staat in het buitenland goed aangeschreven als opleidingspodium."

Eindigt FC Groningen komend jaar in het linkerrijtje?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties