Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen verrast en gaat talent oppikken bij Manchester United

Laatste update:

Emeran is sinds 2019 aan United verbonden, toen hij werd overgenomen van het Franse Amiens. Destijds was hij jeugdinternational van Frankrijk Onder 16. Eerder speelde de linksbenige linksbuiten ook in de jeugdopleidingen van FC Brussels en Entente SGG. In de afgelopen twee seizoenen was Emeran actief met Manchester United Onder 21 in de Premier League 2. In het beloftenelftal was de buitenspeler goed voor 7 doelpunten en 2 assists in 36 officiële wedstrijden. Namens Manchester United Onder 18 noteerde Emeran 5 treffers en 6 assists in 18 officiële duels.

Nu lijkt Emeran de deur in Manchester definitief achter zich dicht te trekken. Groningen wilde de Fransman in eerste instantie enkel huren, maar lijkt hem inmiddels definitief binnen te hengelen. De verwachting is dat de degradant van het afgelopen Eredivisie-seizoen snel duidelijkheid krijgt van United. Volgens Van Duijn bevindt de deal zich in de afrondende fase.

Een doorbraak in de hoofdmacht bleef uit, maar Emeran kreeg afgelopen zomer wel de kans van Erik ten Hag om zijn officieuze debuut te maken voor United. In de oefenwedstrijd tegen Leeds United (2-0 winst) was Emeran zelfs trefzeker. Bij Groningen kan de vleugelspits de achtste zomerse versterking worden. Eerder verwelkomde trainer Dick Lukkien onder meer Hidde Jurjus, Leandro Bacuna en Kevin van Veen. Maandagavond komt Groningen in actie tegen Jong FC Utrecht. Emeran zal dan nog niet van de partij zijn.

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
2
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
41
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
88
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
28
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties