Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen verrast met aanstelling Robben: 'Dit moet je los zien van Arjen'

Laatste update:

"Als jij bijvoorbeeld naar het buitenland gaat en je bent nog niet getrouwd of je hebt geen gezinnetje, wat doe je dan in je vrije tijd? Wat doe je met je voeding? En je financiën? Daar gaat Hans onze (jonge) spelers mee helpen, zodat je je vooral kunt focussen op het voetballen", legt de technisch manager van De Trots van het Noorden uit.

"Je ziet in zowel het bedrijfsleven als in de sport dat er steeds meer specialisten zijn en Hans is er zo één. Hij heeft alleen al met Arjen zoveel ervaring opgedaan en een netwerk opgebouwd op dat gebied." Robben is met zijn huidige contract voorlopig één dag in de week actief voor Groningen. "Het kan zijn dat dat in de toekomst meer wordt."

"Hij werkt ook nog voor het Noorderpoort, dus het wordt sowieso geen full-time", benadrukt Jans, die de aanstelling niet wil kwalificeren als een voorbode. "Haha, ja, in ieder geval één Robben op de loonlijst van FC Groningen. Ik hoorde van de week dat Arjen nog niet aan stoppen denkt. Maar nee, dat laat ik aan hem zelf over. Dit moet je er ook los van zien, hoor."

Een goede zet van FC Groningen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties