Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Groningen was mooi, maar ik wilde per se naar de Bundesliga'

Laatste update:

Kostic werd wekenlang gelinkt aan Sporting Portugal, maar de topclub voldeed niet aan de eisen van FC Groningen en haakte af. Uiteindelijk werd het dus een Duits avontuur. "Ik heb een mooie periode gehad in Groningen, maar ik wilde per se naar VfB Stuttgart", zegt Kostic. "De club heeft er alles aan gedaan om mij binnen te halen, we hebben goede gesprekken gevoerd en ik ben blij dat het toch tot een akkoord is gekomen. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging, naar Stuttgart en naar het spelen in de Bundesliga."

Ook sportief directeur Fredi Bobic van die Schwaben is in zijn nopjes dat deal alsnog is rondgekomen. "We hebben hem lang en intensief gevolgd. Hij is een jonge, technisch begaafde en doelgevaarlijke speler die zich nog verder kan ontwikkelen. Met hem erbij kunnen we voorin nog gevarieerder spelen." Trainer Armin Veh vult nog aan. "Ook buiten het veld heb ik een goede indruk van hem gekregen. Hij past daarom perfect bij onze groep."

Filip Kostic heeft met Stuttgart een goede keus gemaakt

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties