Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen wint en maakt einde aan negatieve reeks bij Heerenveen

Laatste update:

Heerenveen kreeg na vijf minuten al een grote kans. Albert Rusnák leverde de bal zomaar in, waarna Mitchell te Vrede snel één op één werd gezet met Sergio Padt. De spits wilde de bal onder de doelman doorschuiven, maar Padt verleende geen medewerking. In de zestiende minuut was het alsnog raak: Sam Larsson kreeg de bal in het strafschopgebied en rondde af met rechts, 1-0- Zes minuten later stond het echter alweer gelijk. Oussama Idrissi kreeg ruimte van Lucas Bijker en met een ziedend schot met rechts verschalkte hij Erwin Mulder: 1-1.

Heerenveen liet niet veel later een dot van een kans op de 2-1 liggen. Rasmus Lindgren verspeelde de bal voor zijn eigen zestien en zodoende stond Padt tegenover Arber Zeneli en Te Vrede. Laatstgenoemde mocht voor de voorsprong zorgen, maar op aangeven van Zeneli schoot hij op de strekkende Padt. Zeven minuten na rust nam FC Groningen de leiding. Jesper Drost kaatste knap op de rand van de zestien en dit gaf Rusnák de gelegenheid om uit te halen. Hij zocht met links de verre hoek en vond deze ook: 1-2.

Drie minuten later miste FC Groningen een grote kans op de 1-3. Rusnák legde een bal vanaf de achterlijn helemaal naar de andere kant van de zestien, waar Idrissi volledig vrij stond. Hij raakte de bal helemaal verkeerd, waardoor het leer over het doel ging. De strijd in Heerenveen werd wat zichtbaarder, maar het lukte Heerenveen niet om een gelijkmaker te forceren, ondanks de invalbeurt van Luciano Slagveer. FC Groningen staat nu achtste en als het daar ook weet te eindigen, gaat het de play-offs in. NEC heeft een punt minder, Vitesse twee punten.

-
Wie gaat hoger eindigen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties