Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Kopenhagen maakt mogelijk einde aan uitzichtloze situatie PSV'er

Laatste update:

"Zanka is een speler die we al goed kennen", begint Solbakken. "Het voordeel is dat hij FC Kopenhagen ook door en door kent, het vervelende is alleen dat hij in drie jaar tijd bijna niets heeft gespeeld. Hij moet spelen, dus het is voor hem belangrijk om een balans te vinden. Wij hebben hoe dan ook weet van zijn situatie", aldus Solbakken.

"Ik heb al met hem en zijn zaakwaarnemer gesproken", bevestigt de oefenmeester. Een akkoord is er nog niet, al lijkt de verdediger zelf geen roet in het eten te gaan gooien. In de winter had hij namelijk ook al oren naar een terugkeer naar zijn ex-werkgever, maar destijds lukte het niet om tot overeenstemming te komen met PSV. Hij ligt in Eindhoven vast tot medio 2016.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties