Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto bezorgt voorzitter fraai jubileum, John debuteert voor Benfica

Laatste update:

Estoril - FC Porto 1-2
FC Porto wilde de jubilerende preses een ruime zege bezorgen op bezoek bij promovendus Estoril, maar het ging bijzonder moeizaam in Zuid-Portugal. Al na tien minuten opende de thuisploeg de score in Cascais door een doelpunt uit een hoekschop van Steven Vitoria. Die treffer kwam uit de lucht vallen omdat de bezoekers al in de beginfase grote kansen hadden gekregen. Zo schoot Silvestre Varela al na twee minuten op de lat. De defensie van Estoril hield ondanks de grote druk stand.

Daar kwam ook het nodige geluk bij kijken. Jackson Martínez kreeg een goede kans en Nicolás Otamendi raakte zelfs de paal. In de tweede helft schroefde Porto het tempo wat op en dat leidde tien minuten na rust tot de gelijkmaker van Varela. Hij kopte een voorzet van aanvalspartner Martínez binnen (1-1) en na precies een uur nam het bezoek van Vítor Pereira de leiding door een kopbal van Martínez uit een vrije trap: 1-2. De zege kwam niet meer in gevaar en na zeven duels in de SuperLiga staat Porto net als Benfica op zeventien punten.

Gil Vicente - Benfica 0-3
Benfica maakte de doelpunten al in de eerste helft en John was bij geen van de treffers betrokken. De van FC Twente overgenomen aanvaller zag Lima al in de tweede minuut de score openen, met een kopbal na een voorzet van Maxi Pereira, en Luisinho verdubbelde ruim twintig minuten later de marge na een goede aanval over links. Kort voor rust profiteerde André Gomes van defensief geklungel bij Gil Vicente en zorgde hij voor de beslissing.

In de tweede helft vielen er niet veel opwindende momenten meer te noteren. Benfica kwam twintig minuten voor tijd nog wel met een man minder te staan, door de tweede gele kaart van Enzo Pérez, maar de overwinning voor de bezoekers kwam nooit in gevaar. De ploeg van Jorge Jesus mocht zodoende overnachten op de eerste plaats, maar deelt de koppositie nu weer met FC Porto.

-

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
6
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties