Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto houdt sprankje hoop op kampioenschap; Martins Indi valt in

Laatste update:

Porto kwam na een kwartier op voorsprong in het Estádio do Bonfim: Ricardo Pereira gaf de bal vanaf de rechterflank laag voor en doordat Jackson Martínez het leder liet lopen, kon Yacine Brahimi in de korte hoek binnen schieten. Het was voor de Algerijn alweer zijn dertiende officiële doelpunt van het seizoen. Bruno Martins Indi stond op dat moment al op het veld; hij was na 25 minuten ingevallen voor de geblesseerd geraakte Ivan Marcáno.

De wedstrijd was in de tweede helft meer in evenwicht, maar Vitória kwam niet echt tot grote kansen en doelman Helton hoefde zich dan ook nooit overmachtig in te spannen. In de tweede minuut van de blessuretijd makte aanvalsleider Jackson Martínez er nog 0-2 van. Porto is nu al vijf speelronden ongeslagen en treft nu nog Gil Vicente, Belenenses en Penafiel.

-
Denk jij dat FC Porto kampioen wordt?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
73
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties