Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto koopt dertig procent van transferrechten van Brahimi terug

Laatste update:

Porto nam Brahimi vorig jaar zomer voor 6,5 miljoen over van Granada, maar deed tachtig procent van de transferrechten een dag later voor vijf miljoen over aan Doyen. Os Dragões behielden door een clausule tot juni 2017 het recht om de resterende tachtig procent voor acht miljoen terug te kopen. Porto heeft nu dus gebruikgemaakt van die optie, al heeft men geen tachtig, maar dertig procent teruggekocht van Doyen.

Brahimi, die bij de club van onder anderen Bruno Martins Indi nog een contract tot de zomer van 2019 heeft, mag deze zomer alleen bij de absolute hoofdprijs vertrekken. Volgens La Gazzetta dello Sport hanteren Porto en investeringsmaatschappij Doyen een vraagprijs van vijftig miljoen. Het is de vraag of clubs als AC Milan, Paris Saint-Germain en Al-Hilal uit Saudi-Arabië, die gedrieën geïnteresseerd zijn in de Algerijn, dat willen betalen.

Is Yacine Brahimi vijftig miljoen euro waard?

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
7
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties