Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto meldt details Corona-transfer; Twente krijgt doorverkooppercentage

Laatste update:

Zoals bekend gaat dit bedrag niet in zijn geheel naar Twente; de Tukkers hadden slechts dertig procent van de transferrechten in handen en vangen zo 3,15 miljoen euro. Twente heeft wel een fors doorverkooppercentage weten te bedingen en zal nu hopen dat Porto Corona in de toekomst met een flinke winst kan verkopen. Twente krijgt liefst dertig procent van een volgende transfersom.

Twente nam Corona in de zomer van 2013 voor zo'n drieënhalf miljoen over van Monterrey en hij tekende destijds een contract tot medio 2018. De Mexicaans international kwam in Enschede in totaal tot dertien doelpunten en vijf assists in 51 officiële wedstrijden. Bij Porto gaat hij met zijn vertrouwde rugnummer 17 spelen; in zijn vijfjarige contract zit een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties