Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Porto meldt zich mogelijk weer in De Kuip voor 'jogador holandes'

Laatste update:

Gerenommeerde media als Record en A Bola schrijven dat de jogador holandes ook in de belangstelling staat van Newcastle United en het Southampton van manager Ronald Koeman. De 28-jarige Immers speelt sinds de zomer van 2012 in Rotterdam en zijn contract loopt nog tot de zomer van 2017 door.

Immers, die dit seizoen zeven keer scoorde in de Eredivisie, zei in maart op de clubwebsite nog dat hij een vertrek aan het einde van het seizoen niet wil uitsluiten. "Ik houd mijn ogen en oren open voor clubs uit het buitenland. Het is iets wat ik heel graag wil en het gezin vindt het ook wel leuk. Het zou toch wel leuk zijn om een keer zo'n avontuur mee te maken."

Past Lex Immers bij FC Porto, vind je?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties